Schooljaar 2024/2025 gaat beginnen

kronkel

Beste ouders / verzorgers, lieve kinderen,

Voor ons gevoel zijn de 6 weken zomervakantie omgevlogen! Wij hopen dat jullie veel hebben buiten gespeeld, hebben gezwommen en veel gezellige dingen met het gezin en vrienden / vriendinnen hebben gedaan.

Dit jaar was de zomervakantie helaas voor een aantal van ons een verdrietige periode. Tijdens de vakantie ontvingen we het droevige bericht dat juf Wilma is overleden. Veel kinderen en zelfs ouders hebben les gehad van juf Wilma. Wij wensen de familie, haar partner, kinderen en kleinkinderen en in het bijzonder Floris, Eva, Benthe en hun ouders veel sterkte.

In deze laatste week van de vakantie zijn veel ouders / verzorgers weer begonnen met hun dagelijkse werkzaamheden. Ook op school hebben de teamleden enorm hard gewerkt: er is een hele klas verhuisd, de BSO van Chapeau is verhuisd van de speelzaal naar een klaslokaal, alle klassen zijn gezellig ingericht, de school is schoongemaakt en de lessen zijn voorbereid. Alle potloden zijn geslepen en de schriften liggen klaar. Het belangrijkste wat we nu nog missen zijn de kinderen.

Wij verheugen ons erop iedereen komende maandag terug te zien. We openen het schooljaar in de arena op het plein van de onderbouw. Gezellig als alle ouders / verzorgers er ook bij zijn. Daarna bent u van harte welkom om samen met uw kind de nieuwe klas te komen bekijken. Wij zorgen voor een kopje koffie / thee.

Tot maandag en geniet van het weekend

Organische vorm scholen Westerbeek 4