Gezocht: kinderburgemeester

kronkel
Afbeelding met kleding, Menselijk gezicht, person, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ik ga op zoek naar de eerste kinderburgemeester van de gemeente West Betuwe. Zit je na de zomervakantie in groep 8? Dan mag je solliciteren! Als kinderburgemeester ben je bijvoorbeeld bij de intocht van Sinterklaas, de onthulling van de jeugdwagen van de corso of bij de 4 mei herdenking. Maar je luistert ook naar de ideeën van kinderen uit de gemeente en je vraagt aandacht voor onderwerpen die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld pesten, spelen, sporten of het klimaat.

Je kunt kinderburgemeester worden als je:

  • In groep 8 zit in schooljaar 2024-2025.
  • In de gemeente West Betuwe woont.
  • Op wil komen voor onderwerpen die voor kinderen uit de gemeente belangrijk zijn.
  • Het leuk vindt om mensen te ontmoeten (ook volwassenen).
  • Graag je mening geeft en die goed kunt uitleggen.
  • Het leuk vindt om in de belangstelling te staan.
  • Graag inzet voor activiteiten binnen de gemeente.

Lijkt het jou leuk om een jaar lang voor alle kinderen van de gemeente West Betuwe burgemeester te zijn? Weet jij wat je in de gemeente West Betuwe wil veranderen? En vind jij het leuk om mensen te ontmoeten en je mening te geven? Solliciteer dan, en wie weet ben jij een jaar lang onze kinderburgemeester. Ga naar www.westbetuwe.nl/kinderburgemeester voor meer informatie en het sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met woensdag 28 augustus 2024. Je hebt toestemming van je ouders nodig. Succes en we kijken uit naar de aanmeldingen!

Met vriendelijke groet,

Servaas Stoop

Burgemeester

Organische vorm scholen Westerbeek 4