Einde schooljaar 2023/2024

kronkel

Beste Ouders en Verzorgers,

Het einde van het schooljaar is aangebroken en de zomervakantie staat voor de deur. We willen deze gelegenheid aangrijpen om terug te kijken op een geweldig jaar vol leermomenten en bijzondere gebeurtenissen.

Onze leerlingen hebben het afgelopen jaar enorm veel geleerd en ze hebben zich op diverse manieren ontwikkeld. We zijn trots op hun inzet en de stappen die onze Kanjers hebben gezet. Daarnaast zijn we erg trots op ons groene schoolplein dat we dit jaar hebben kunnen openen. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen hier dagelijks van genieten en spelenderwijs leren in een groene en duurzame omgeving.

De Ouderraad heeft ook dit jaar weer een groot aantal geslaagde activiteiten georganiseerd. Van de schoolreis tot het afscheid van groep 8, elke activiteit heeft bijgedragen aan een rijke en gevarieerde schoolervaring voor onze leerlingen. We willen de Ouderraad hartelijk danken voor hun onmisbare inzet en enthousiasme.

Tot slot willen we ook ons geweldige team van leerkrachten en ondersteuners in het zonnetje zetten. Hun toewijding, passie en harde werk maken het mogelijk om onze kinderen elke dag weer een veilige en stimulerende leeromgeving te bieden. Zij zorgen ervoor dat uw kind kan groeien en bloeien. We zijn hen ontzettend dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid.

We wensen iedereen een heerlijke zomervakantie toe. Geniet van de vrije tijd, het mooie weer en elkaars gezelschap. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer fris en uitgerust terug te zien in het nieuwe schooljaar.

Met zomerse groet,

Team Burg. Westerbeek van Eertenschool

Zomergroet 20240711_111408