TechniekToer

kronkel

Ontdek de wereld van techniek tijdens de TechniekToer en win een drone!

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar oud en wil je een dag vol avontuur en ontdekkingen beleven? Kom dan op zaterdag 22 juni naar de TechniekToer! Van 10:00 tot 16:00 uur openen technische bedrijven in de regio hun deuren speciaal voor jou. Dit is jouw kans om mee te doen aan leuke doe-activiteiten en een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van techniek.

Na het enorme succes van de Techniekdag Rivierenland op 25 mei, gaan we nu een stapje verder met de TechniekToer. Technische bedrijven uit de omgeving nodigen jou uit om te ontdekken hoe het er in een echt technisch bedrijf aan toe gaat. Laat je verrassen door allerlei leuke en leerzame activiteiten, waarbij je zelf aan de slag mag gaan. Dit is de perfecte gelegenheid om te ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek kan zijn. Of je nu van bouwen, programmeren, knutselen of uitvinden houdt, er is voor iedereen wat te doen. En wie weet, misschien ontdek jij wel je toekomstige droomberoep!

De TechniekToer is gratis en je kunt op elk moment tussen 10:00 en 16:00 uur aansluiten. En dat is nog niet alles! Je maakt ook kans om een coole drone te winnen. Dus neem je vrienden mee en beleef samen een geweldige dag vol techniek en avontuur.

Datum: Zaterdag 22 juni
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Diverse technische bedrijven in de regio Rivierenland

Voor meer informatie, aanmelden en de deelnemende bedrijven, bezoek onze website www.riverlandtechexplorers.nl/techniektoer-22-juni of volg ons op social media.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Organische vorm scholen Westerbeek 4