Nieuwsbericht Avond4daagse

kronkel

Hallo allemaal!


Daar zijn we weer met nieuws over de Avond4Daagse! Alle vergunningen zijn binnen en de
Avond4Daagse zal dus echt in jullie eigen dorp gaan plaatsvinden.


Prijsvraag
Toen eind 2023 het idee van een Avond4Daagse kwam gingen we meteen de slag en vonden we
het leuk om de kinderen in de vier dorpen een naam te laten verzinnen voor het evenement. Vandaar dat we een prijsvraag over de scholen hebben verspreid. Hier is door jullie heel enthousiast op gereageerd en uiteindelijk heeft groep 5/6 van OBS De Rietschoof met de naam: Het Betuwse Wandelfestijn gewonnen! Zij hebben van ons als prijs een wandelschoen-sleutelhanger gekregen met daarop de door hun
gekozen naam.

Afbeelding met kleding, persoon, overdekt, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met ballon, Feestartikelen, overdekt

Automatisch gegenereerde beschrijving


Data en inschrijven
We gaan vier avonden wandelen over de mooiste wegen en paden in de omgeving. We starten op dinsdag 4 juni in Ophemert, lopen woensdag 5 juni in Varik, gaan daarna op donderdag 6 juni door het bos van Neerijnen en sluiten feestelijk en groots af op vrijdag 7 juni in Opijnen. Elke avond verzamelen wij vanaf 18:00 uur en geven we uiterlijk om 18:15 uur het startsignaal. Rond 20:00 uur verwachten we dat de laatste wandelaars binnen zijn.


Ongeveer twee weken voordat de Avond4Daagse van start gaat, organiseren we in de vier dorpen verschillende inschrijfmomenten. Na betaling van €5,50 via een QR-code ontvang je van ons een stempelkaart met de eerste stempel erop. Zo ben je op 4 juni direct klaar om te vertrekken. Elke (betalende) deelnemer die zich heeft ingeschreven, krijgt aan het eind van de Avond4Daagse een medaille. Kinderen moeten met een begeleider van minimaal 16 jaar wandelen, tevens hanteren wij maximaal 5 kinderen per begeleider.


Alle informatie over hoe je je bijvoorbeeld kan inschrijven en bij welke locaties je dit kan doen, zijn te vinden op onze website www.hetbetuwsewandelfestijn.nl. Je kan ons ook op Facebook en Instagram volgen.


Vrijwilligers en sponsoren
Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een of meerdere avonden mee willen helpen. Ook kunnen bedrijven die ons willen sponsoren zich nog aanmelden, zodat we samen deze geweldige Avond4Daagse kunnen laten plaatsvinden! Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Organische vorm scholen Westerbeek 4