Schoolgruit

kronkel

Zoals u weet doen wij op school vanaf november mee aan het gesubsidieerde project schoolgruit. Alle kinderen krijgen op woensdag, donderdag en vrijdag groenten en fruit van school. Na de meivakantie stopt het project schoolgruit. Vanwege het belang van gezond eten gaan we na de meivakantie door met de vaste groente en fruitdagen.

Tijdens het project schoolgruit hebben de kinderen verschillende soorten groenten en fruit geproefd. Ze hebben nieuwe smaken ontdekt en ze zijn zich bewuster geworden van het belang van gezond eten. Ze hebben geleerd dat gezond eten lekker is. En die kennis houden we graag vast. Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt er tijdens de kleine pauze in het vervolg alleen groente of fruit gegeten.

Zorgt u er samen met uw kind voor dat hij/zij op deze dagen groente of fruit mee naar school neemt?!

Organische vorm scholen Westerbeek 4