Family fun run 24 mei 2024

kronkel

Na het succes van vorig jaar, dit jaar weer een Family fun run en net iets anders..

De Family Fun Run is een evenement voor het hele gezin waarbij je kunt rennen, dansen, over stoere obstakels klimmen en plezier maken terwijl je wordt ondergedompeld in kleurenpoeders. Dit evenement is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar, of je nu een hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en actief uitje met je gezin.

De Family Fun Run is een kleurrijk evenement dat door FitLokaal Geldermalsen , Venturi trainingen en Chapeau Kinderwerk wordt georganiseerd en dat draait om plezier en actief bezig zijn. Het parcours is verdeeld in zes verschillende startgroepen, elk met een eigen kleurthema. Je vind meerdere kleurenstations waar je ondergedompeld wordt in een wolk van kleurenpoeder. Over het gehele parcours kom je verschillende obstakels tegen waar je over of onderdoor moet. Aan het einde van de run wacht er een feestelijke afterparty op je met muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Wil je meedoen aan dit kleurenspektakel vol met leuke obstakels?

Schrijf je dan snel in via deze link! https://fit-lokaal.nl/familyFunRun/

We zien jullie graag op 24 mei!

Organische vorm scholen Westerbeek 4