Juffendag/Pannenkoekendag

kronkel

Vorige week vrijdag vierden we voor de eerste keer juffen- en meesterdag op de BWvE. Deze dag werd gecombineerd met de nationale pannenkoekendag en dat bleek een waar succes.

Juffen- en meesterdag

De dag was tot in de puntjes door onze ouderraad (OR) georganiseerd. Op donderdagavond hebben een aantal OR-leden het leerplein feestelijk versierd. De tafels, stoelen, cadeaus en traktaties voor de kinderen stonden klaar. Deze goede voorbereiding zorgde ervoor dat het feest op vrijdagochtend om half negen kon beginnen. Alle teamleden werden door de kinderen toegezongen. Vervolgens kregen ze een warmhoudbeker met daarop het logo van de school. Van alle losse bloemen die de kinderen hadden meegenomen werden fleurige boeketten samengesteld. (zie foto)

Pannenkoekenfeest

Zodra de kinderen terug in de groep waren, veranderde de OR de feestzaal in een pannenkoekenrestaurant. (zie foto) De tafels werden gedekt, de pannenkoeken werden opgewarmd en de gasten werden ontvangen. De OR-leden serveerden de pannenkoeken en verzorgden het drinken. We hebben genoten van alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, bewoners van de Bloemfonteijn en van het Thomashuis die pannenkoeken zijn komen eten. Fijn om zo met elkaar te kunnen verbinden.

Bedankt

Wij willen alle leden van de OR bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Naast hun eigen baan zorgen zij ervoor dat onze kinderen kunnen genieten van extra activiteiten. Wij hopen daar nog lang van te mogen genieten.

Alle betrokkenen die pannenkoeken hebben gebakken willen wij ook graag bedanken. Alleen dankzij jullie hulp kunnen wij een dag als deze organiseren. Wij hopen iedereen volgend jaar weer op de pannenkoekendag te mogen ontmoeten.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag van verbinding en samen zijn.

Organische vorm scholen Westerbeek 4