Iris Connect

kronkel

Onze teamleden blijven zich, net als onze kinderen, elke dag ontwikkelen.

Dit schooljaar ligt het accent op het gebruik van de nieuwe taalmethode en op een korte, boeiende manier lesgeven (DPL). Om de vaardigheden van de leerkrachten nog beter te laten worden, wordt gebruik gemaakt van collegiale consultaties. Dit betekent dat de leerkrachten elkaars lessen bekijken en nabespreken: wat ging er goed, wat kan beter.

Wij maken bij het bekijken van elkaars lessen gebruik van “Iris Connect”. Met “Iris Connect” filmen de leerkrachten een les in een beschermde omgeving (gesloten platform). Alleen de leerkrachten kunnen in deze omgeving. De leerkrachten filmen hun eigen manier van lesgeven en bespreken dat na met een collega. Door de feedback die de leerkrachten elkaar geven, wordt de kwaliteit van lesgeven verbeterd.

Voor de professionele ontwikkeling van de leerkrachten blijven wij graag gebruik maken van “Iris Connect”. Wij vragen u daarom in Parro bij “privacy voorkeuren” toestemming te geven voor “opnames voor professionele doeleinden”.

Alvast bedankt.


Organische vorm scholen Westerbeek 4