Samenstelling Team

kronkel

Komende maandag 15 januari start Hanne van der Velden bij ons op school als onderwijsassistent. Voor de kinderen en misschien ook ouders uit groep 4 en 5 is zij al een bekend gezicht. Vorig schooljaar liep Hanne namelijk stage bij juf Petra. Hanne gaat op maandag, dinsdag en woensdag werken. Zij zal zich gaan richten op extra begeleiding en ondersteuning van kleine groepjes leerlingen. Ze neemt daarmee de begeleidende taken van juf Amber over. Voor een groot deel van de tijd vindt de begeleiding door juf Hanne op het leerplein plaats. Onder haar toezicht zullen dan ook kinderen uit groep 5 t/m 8 zelfstandig op het leerplein aan het werk zijn.

Per 1 februari a.s. zal juf Jacqueline Hek op maandag en dinsdag de leerkracht van groep 3 worden. Juf Anita zal met ingang van die datum haar oude baan als leescoach bij de bilbiotheek weer oppakken en afscheid nemen van onze school.

Wij wensen juf Anita veel succes bij de bibliotheek en juf Hanne en juf Jacqueline wensen wij veel plezier op de Burg. Westerbeek van Eertenschool.

Hieronder stelt juf Hanne zich aan u voor

Mijn naam is Hanne van der Velden. Ik heb het afgelopen jaar stage gelopen hier op school en kom nu werkend leren als onderwijsassistent. Ik ben 18 jaar en ik hou van alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en vooral van zingen en tekenen. Zelf ben ik geboren en getogen in Ophemert en heb hier dus altijd in de buurt gewoond. Ik kijk er erg naar uit iedereen te ontmoeten en hier weer te starten.

Organische vorm scholen Westerbeek 4