Voorleeswedstrijd

kronkel

Op donderdag 30 november hielden we op school de Nationale Voorleeswedstrijd. Kinderen uit groep 7/8 mochten zich aanmelden om deel te nemen aan deze wedstrijd. Juf Anita gaf vooraf een workshop voorlezen. Ze vertelde waar je op kon letten, hoe je je goed kon voorbereiden en hoe je een goed boek kon kiezen. Uiteindelijk waren er 5 deelnemers van groep 7; Lise, Robinn, Siem, Kick en Xavi gingen de strijd aan. Zij mochten hun gekozen stuk op donderdag voorlezen aan de kinderen van groep 5-8. Juf Anita, Juf Mijntje en Nikki en Gio (namens de leerlingenraad) zaten in de jury. Na een spannende wedstrijd, mooi voorgelezen verhalen en een goed overleg, is Kick gekozen tot onze voorleeskampioen 2023! Complimenten ook voor de andere voorlezers.

Kick mag eind januari namens de Burgemeester Westerbeek van Eertenschool deelnemen aan de regionale kampioenschappen. Gefeliciteerd Kick!

Organische vorm scholen Westerbeek 4