Vanaf 30 november open: zelfservice bibliotheekpunt in Varik

kronkel

Op de Burg. Westerbeek van Eertenschool besteden wij veel aandacht aan lezen. Door te lezen vergroot je de taalontwikkeling, de concentratie en de fantasie. De kinderen doen kennis op en ontwikkelen zich verder. Doordat de kinderen, ouders, opa’s, oma’s en buren zien lezen gaan de kinderen zelf ook meer lezen. Daarom hebben wij samen met Bibliotheek RIvierenland en de Dorpstafel vanaf november in onze schoolbibliotheek een uitleenmeubel van de bibliotheek geplaatst. 

Alle leden van Bibliotheek Rivierenland kunnen vanaf nu gereserveerde boeken ophalen en inleveren in de schoolbibliotheek.

Via de website van Bibliotheek Rivierenland kan een reservering worden geplaatst met als afhaalpunt Varik-Heesselt. (Let op! dit is een optie die u zelf moet aangeven bij het maken van een reservering.)  

De gereserveerde boeken worden eenmaal per week in de schoolbibliohteek aangeleverd. Wanneer het boek er staat, krijgt u een bevestiging per mail en kunt u het boek op school ophalen. Boeken die u wilt inleveren kunt u ook weer in de schoolbieb in de daarvoor bestemde kast terugzetten. 

De deur van de bibliotheek is open op schooldagen van 08.30 – 16.00 uur. 

U bereikt de bibliotheek via het schoolplein, over het plein de peuters.

Graag nodigen wij iedereen uit om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn.

Op dinsdagmiddag 16 januari 2024 om zullen we het afhaalpunt van de bibliotheek op feestelijke wijze openen in de school. Dit doen we in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland en de Dorpstafel die het meubel mogelijk heeft gemaakt. Medewerkers van de bibliotheek zullen deze dag ook aanwezig zijn voor hulp bij de nieuwe zuil en om nieuwe (jeugd-)leden in te schrijven.

Organische vorm scholen Westerbeek 4