Kerstviering

kronkel

Op donderdag 21 december vieren wij kerst op school. Via dit bericht brengen we u op de hoogte van de inhoud van de kerstviering. De kinderen gaan donderdag 21 december volgens de normale tijden naar school. Op school volgen de kinderen overdag een kerstprogramma.

In de avond vieren we kerst met elkaar. De kinderen komen om 16.45 uur binnen, zodat het buffet in de klassen kan worden klaargezet. We starten om 17.00 uur met het kerstdiner in de eigen klas. Wilt u uw kind een bord, beker, bestek en een kom meegeven in een plastic zak? Na het diner wordt alles in de zak weer mee naar huis gegeven. 

Na het kerstdiner houden we een lichtjestocht door Varik. De kinderen lopen met een lichtje in een rij met de eigen leerkracht een kort rondje door Varik.

Rond 19.00/19.10 uur zijn we met de kinderen terug op school. Vanaf die tijd bent u van harte welkom om een glaasje warme chocomel te komen drinken rondom de vuurkorf bij de kerstboom. Wij zullen de kerstviering gezamenlijk afsluiten met het zingen van een aantal kerstliedjes. De kerstviering is uiterlijk om 19.30 uur afgelopen. Wij zijn opzoek naar ouders die ons kunnen helpen bij het opruimen van de kerstversiering. Vele handen maken licht werk.

We hopen op een gezellige kerstviering!

Met vriendelijke groet namens de kerstcommissie

Organische vorm scholen Westerbeek 4