Kinderboekenweek 2023

kronkel

Beste leerlingen/ouders,

Woensdag 4 oktober start de Kinderboekenweek 2023. Het thema hiervan is “Bij mij thuis”. Met juf Danique zijn we al bezig geweest met het oefenen van het lied van de Kinderboekenweek door Kinderen voor Kinderen. 

Op 4 oktober, openen we de Kinderboekenweek in de klas.  Wist je dat je tijdens de Kinderboekenweek een GRATIS kinderboekenweekgeschenk krijgt wanneer je een boek koopt bij de boekhandel. Dit jaar is dat “Ravi” geschreven door Sanne Rooseboom die jullie misschien wel kennen van “Het ministerie van oplossingen” en “Mot, de metaalvisser”. 

Koop je je boek bij de Bruna (Geldermalsen), lever de kassabon dan in op school. Want van dit bedrag mogen wij 10% besteden aan een nieuw boek voor in de schoolbibliotheek! 

Op maandag 9 oktober starten we om 08.40 uur in de grote hal voor een gezamenlijke schoolactiviteit. Dit is met alle leerlingen van de school. 

Op vrijdag 13 oktober sluiten we de Kinderboekenweek gezamenlijk af met een gezellige feestmiddag. Vanaf 13.45 uur houden we buiten een boekenmarkt waar je voor € 1,- een boek kunt aanschaffen. 

Lever je in de week vooraf een boek in bij de juf, dan krijg je hiervoor een “Boekenbon” waarvoor je weer een gratis boek uit kunt zoeken op de boekenmarkt. (max. 5 boekbonnen per leerling) 

Ouders zijn op vrijdag 13 oktober vanaf 13.45 uur ook van harte welkom om aanwezig te zijn op de boekenmarkt. Rond 14.00 uur sluiten we de markt af en wensen we jullie allemaal een hele fijne herfstvakantie toe!

Organische vorm scholen Westerbeek 4