Onderwijs Ambassadeurs gezocht!

kronkel

Ieder kind heeft recht op goed onderwijs. Geen kind in Nederland mag de dupe worden van het lerarentekort. Daar komt bij dat huidige leerkrachten optimaal hun vakmanschap moeten kunnen uitvoeren. Goed onderwijs krijgen en geven staat op dit moment (voor kinderen en leerkrachten) onder druk. Daarom gaat Stichting Fluvium samenwerken met Stichting onderwijs ambassadeurs. Stichting Onderwijs Ambassadeurs ontlast scholen door het duurzaam matchen van onderwijs ambassadeurs (kundige externen) aan leerkrachten en schoolleiders. Zij worden een (half) jaar een dag in de week gekoppeld aan een school. Onderwijs Ambassadeurs zorgen er direct voor dat leerkrachten zich ontlast voelen, leerlingen meer aandacht krijgen en de school meer in verbinding staat met de samenleving. We plaatsen dit schooljaar onderwijsambassadeurs op de volgende scholen:

IKC De Stek in Est

PWA-school Echteld

De Bellefleur in Dodewaard

Het Palet in Kesteren

Het Palet in Opheusden

Meer informatie kunt u lezen in de bijgevoegde flyer van de mail. De intakegesprekken van de eerste matching ronde zijn op woensdag 11 oktober van 11.00 tot 14.30 uur en op maandag 23 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. In januari 2024 is er een tweede aanmeldronde. 

Dit is de link naar het aanmeldformulier:

https://onderwijsambassadeurs.nl/meedoen/voor-vrijwilligers/regio-neder-en-west-betuwe/

Organische vorm scholen Westerbeek 4