Startgesprekken 18-20 september

kronkel

Vanaf dit schooljaar voeren wij samen met u en uw kind(eren) startgesprekken.Tijdens dit gesprek deelt u samen met uw kind informatie over uw kind. Informatie die voor de leerkracht belangrijk is om te weten. Door het voeren van deze gesprekken zorgen we ervoor dat wij, school, ouder en kind, gezamenlijk een goede start kunnen maken. 

Op donderdag 7 september ontvangt u tijdens de informatieavond een vragenlijst. Deze vult u samen met uw kind in. Het ingevulde formulier neemt u tijdens het startgesprek mee. Zo hebben u en uw kind handvatten om het gesprek voor te bereiden. Wij nodigen de kinderen van groep 3-8 uit om bij de gesprekken aanwezig te zijn. 

Via Parro kan u zich vanaf 4 september inschrijven voor deze gesprekken. 

Organische vorm scholen Westerbeek 4