Informatieavond 7 september

kronkel

Na de vakantie start uw kind in een nieuwe groep met misschien wel een nieuwe leerkracht. Altijd weer even spannend voor uw kind en misschien ook voor u. Wij kunnen ons voorstellen dat u allerlei vragen heeft over wat de kinderen in de nieuwe groep gaan leren, wie de leerkracht is en hoe er in de groep gewerkt wordt. Deze informatie delen we graag aan het begin van het schooljaar met u. De momenten staan gepland op donderdag 7 september. Tijdens het algemene gedeelte informeren wij u over de speerpunten van de school voor dit schooljaar. 

U ontvangt t.z.t. van de leerkracht van uw kind via Parro een verzoek u in te schrijven. 

Via onderstaand rooster kunt u zien wanneer welke groep aan de beurt is. We hopen u donderdag 7 september te zien. 

18.15 – 18.45 uur Groep 1/2 Groep 5/6
19:00 – 19.30 uur Algemeen
19.45 – 20:15 uur Groep 3/4 Groep 7/8

Organische vorm scholen Westerbeek 4